Dela

Om oss

 

Välkommen till Hårateljén!

Vi gillar dig! Det är du och dina kompisar som gör den här salongen till vad den är! Vi inspireras inte bara av kurser och utbildningar, utan av er, våra sköna kunder.

Vi som driver Hårateljén är Tojan (Viktoria) och Linda. Vi har världens roligaste jobb. Vi eftersträvar en personlig relation med er, våra kunder. Vi har båda lång erfarenhet av yrket och uppdaterar våra kunskaper kontinuerligt med olika kurser och utbildningar. Vi har haft ett nära samarbete med disp och har hjälpt till att utveckla deras produkter samt jobbat som tekniker och hållt i färgutbildningar för andra frisörer. Nu har vi dock gått vidare och jobbar med EVO på stylingfronten och använder oss av Schwarzkopf´s färger . Vi jobbar även med Olaplex.
Vår idé med relationen till våra kunder är att insidan av huvudet är lika viktig som utsidan. Vi har en bra blick för vad människor passar i, inte bara utseendemässigt, utan personligheten är minst lika viktig. Vi kommer gärna med förslag och är inte rädda för att säga ifrån om vi tror att någonting inte kommer att fungera.

Hårateljén startades i tidernas begynnelse på Djurgårdsgatan i Linköping. Salongen flyttades sedan till Nygatan och där kom Tojan in i bilden. Ytterligare en flytt gick till Stora Torget och efter några år där flyttade Tojan och en kollega till S:t Larsgatan. Det var 1993. Jösses.

Kollegan flyttade så småningom till Småland, och hösten 2001 kom Linda för att stanna. Först som anställd, men sedan år 2005 driver vi salongen tillsammans.

En dag på hösten 2009 tröttnade vi på det gamla stället och bestämde oss för att leta ny lokal. Dagen efter hade vi hittat den. Eftersom vår gamla salong var ganska kall och steril beslutade vi oss för att den nya salongen skulle bli en plats där både våra kunder och vi kan trivas. Nyckeln till trivsel: mjuk soffa, kaffe & bullar. Den 1:a december slog vi upp portarna till vår nya sköna salong på Sturegatan 3, 50 meter från den gamla salongen. Om vi trivs? OM vi trivs!

Bild