Dela

Behandlingar

Klippning 30 min, pris 480:-

Det är en helt vanlig klippning.

Klippning 45 min, pris 480:-

För frisyrer som tar lite längre tid ex. ett hår som är tjockt utöver det vanliga, eller om du vill göra en stor förändring.

Barnklippning, pris 360:-

Gäller knattar upp till 11 år.

Färg, pris från 1400:-

En permanent färgförändring, som ändå är skonsam mot håret. Vi använder Schwarzkopf Igora Royal som är en färg av otroligt hög kvalitet. Det går att färga håret ljusare, förutsatt att det inte är färgat eller tonat i en mörkare nyans tidigare. Täcker grått hår till 100%.

Toning, pris från 1400:-

En intensivtoning som går ur håret successivt, den skadar inte håret och ger en fantastisk glans. Man kan aldrig tona ett hår ljusare.

Slingor i fånig hatt, pris från 1400:-

Slingor som man drar upp ur en obeskrivlig gummihatt. Perfekt behandling om man vill ha tunna fina slingor jämt fördelat över hela håret.

Folieslingor, pris från 1600:-

En bra teknik som man främst använder på längre hår eller om man vill ha fler färger på slingorna. Man slår in varje slinga i små foliepaket, därav namnet. Folieslingor tar längre tid att göra än slingor i fånig hatt, så är du osäker på vilken typ av slingor du vill ha är det bättre att du ringer och bokar tid.

Olaplex 300:-/dos

En behandling som man blandar i färg & blekning som lagar bindningarna i håret och gör det starkare och friskare. Antalet doser beror på hur tjockt och långt hår man har. Vill du ha mer info? Ring oss eller läs mer på olaplex.se. Går ej att internetboka.

Permanent, pris från 1600:-

Håret rullas på spolar och fixeras därefter med hjälp av diverse kemikalier i en ny lockig form. Vid spiralpermanent rullas håret på ett annorlunda sätt så resultatet blir korkskruvslockar. Spiralpermanent tar lite längre tid men blir otroligt snyggt. Går ej att internetboka.

 

Bildgalleri