Dela

Pepparkaksdeg!

ett inlägg av Linda

Under en pepparkaksdiskussion igår dök en liten fråga upp på salongen. Vad händer egentligen om man gräddar en hel pepparkaksdeg. Rent teoretiskt borde det bli bra. Så det var bara att göra ett litet experiment.

Efter ca 11 minuter tyckte jag att den verkade ”färdig”. Den flöt ut lite i underkant.

Jag köpte även gräddglass till. Kändes som en bra idé, och det var det! Vart underbart gott, som en kladdpepparkaka, krispig utanpå och varmdegig inuti. Kan verkligen rekommenderas! Dock ska tilläggas att när den vart kall igen så återgick den till att vara ”deg”. Räddades upp något av en liten stund i mikron. Men den ska, som sagt, gärna förtäras nygräddad:)

En kommentar

  • haha galningar 🙂

    Kommentar av Johanna den 6 januari, 2011 02:24

* = Måste fyllas i